300-075 Exam details 100-105 Practice Test Practice Test 210-060 books

Og kanskje, det var Canada Goose outlet

Skal du skrap den novellen

canada goose billig Det er alltid et poeng, ca 250 sider i å skrive en roman, der jeg vil sette brann til den. canada goose billig

canada goose outlet norge Jeg har gjort det i fortiden. To ganger. Heldigvis, nå har jeg lært at hele poenget med å skrive et første utkast er å få det på siden, slik at du kan fikse det. canada goose outlet norge

canada goose dunjakke Her er hva som skjer: Jeg skriver en oppsummering for hvert av min canada goose outlet i New York romaner fordi min redaktør ber om en. En tonehøyde er vanskelig å skrive enda en Stephen King eller Virginia Woolf roman kan vi høres latterlig og uskyldig, kokt ned til 10 sider, men når jeg har det, forstår jeg poenget til boken. Da er alt jeg kan gjøre, er å skrive i nærheten av meg. canada goose dunjakke

canada goose jakke Jeg fortsetter å tenke på at denne prosessen burde være lettere for meg nå, da jeg har skrevet ni romaner og er om Canada, og publiserer min fjerde. (Ja, hvis du regner, har jeg skrapt fem romaner, to av dem i brennende branner.) Men det er ikke enklere i det hele tatt, og jeg kan fortelle deg hvorfor: selv med en synopsis må du føle at du er blind i en bok. canada goose jakke

Jo, du vet tegnene og de store plottepunktene. Men hvordan kommer du fra et tomt punkt til et annet? Hva betyr tegnene ‘stemmer som? Hvor mange synspunkter skal du bruke? Det er alle spørsmål som tar litt tid å svare.

canada goose norge Et første utkast føles og ser ofte ut som om jeg har oppchucked på siden. Beklager dere alle der ute med delikat mage.) Det er klumpete adverb og stryke setninger, uønskede bilder og kronologiske utslipp. Enda verre er det ofte hele kapitler som du må mop opp og orlando kaste. canada goose norge

canada goose salg Ta romanen jeg skriver nå. I begynnelsen hadde jeg fire poeng, og etter 200 sider skjønte jeg at jeg trengte å skrape en av dem fordi det røpet boken av spenningen. Bare i går, Jeg så også at jeg må starte boken på et annet punkt, fordi måten jeg har begynt nå, er rett og slett kjedelig. canada goose salg

canada goose jakke oslo Jepp. Jeg sa ‘kjedelig.’ Det er der jeg kom veldig nær å sette manuskriptet i brann. canada goose jakke oslo

canada goose norge nettbutikk ekte Og da, delvis under en telefonsamtale med en venn, delvis mens jeg gikk på hunden, og delvis mens jeg stod i dusjen, tenkte jeg på to nye plottepunkter og en annen måte å starte boken på. Jeg gled praktisk talt sammen med glede når jeg satte meg ned for å skrive denne morgenen bare for å oppdage at det var grunn til at jeg ikke kunne bruke den begynnelsen fordi for mye ville bli avslørt for tidlig. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose i norge Dritt. Tilbake til tegnebrettet. Se hvor mye moro er det å skrive en roman? canada goose i norge

Jeg forteller deg dette fordi, da jeg begynte å skrive fiksjon, ventet jeg ivrig etter at min agent sendte min første roman til, oh, om tolv redaktører. Alle tolv avviste det, men tre av disse redaktørene foreslo en omskrivning. Og du vet hva?

canada goose importør norge Jeg gjorde ikke omskriften. Utrolig, jeg begynte ganske enkelt en annen bok. En bedre bok, trodde jeg. Og kanskje, det var Canada Goose outlet. Så startet jeg en tredjedel. canada goose importør norge

canada goose norge forhandler Jeg burde canada goose outlet ha omskrevet den første novellen, fordi den virkelige magien i hver bok skjer under revisjon. Du må få det rotete canada-goose-jakker første utkastet slik at du kan leke med det, trimme det, forme det, eller til og med slå det innvendig ut. Og det kan ta like mye tid, eller mer enn å blåse gjennom det spennende første utkastet. canada goose norge forhandler

Så ta en titt på den boken du kommer til å kaste. Prøv det fra et annet synspunkt. Start boken med et mellomkapittel i stedet for det du har nå. Bryt opp kapitlene på en annen måte. Hakk opp skrivingen eller utvide den. Spill, og la deg bli overrasket.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Phone: +8801714179491-2
Fax: +880721861830
Kohinoor Tower, A-12, Majid Sarani, Molla Barir Moore Sonadanga, Khulna
Angel Drop, House No: 12,Uttora Clinic Moore, Uposhahar, Rajshahi
Shaq Mason Jersey 
Style switcher RESET
Body styles
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image